Ana Sayfa EV & YAŞAM MUTFAK Hazırlama Gereçleri Hazırlama Gereçleri
Oxo Domates Soyacağı
  • Oxo Domates Soyacağı
  • Oxo Domates Soyacağı
  • Oxo Domates Soyacağı
Oxo Domates Soyacağı
Ürün Kodu : 1061242       Yorumlar (0)      Yorum Ekle
Marka :  Oxo
605.88 TL   Kdv Dahil
-
+

Oxo Domates Soyacağı
 


Boyutlar

Uzunluk: 18,5 cm
Genişlik: 3 cm
 


Detaylar

Bıçak Stili: Döner Bıçak
Kenar Türü: Çift Taraflı Tırtıklı Kenar
Malzeme: Polipropilen (PP) 
Renk: Siyah

 

Domates ve sebzeleri hassas bir şekilde soymak için ideal
Paslanmaz çelik bıçak, çift uçlu, döner bir yapıdadır ve bıçağın yanında, istenmeyen parçaları çıkarmak için küçük bir delik bulunur.

Yemek yapmak, zevkle çizdiğiniz, renklerle giyindiğiniz bir sanattır. Mutfağınızın ustası olarak yaratıcılığınızı ifade etmek için doğru araçları hak ediyorsunuz. Bu, Oxo Domates Soyacağı işe yaradığı zamandır. Tırtıklı kenarı en sert kabuklarla yüzleşmeye hazırken ergonomik sapı yemek pişirmeyi kolay olduğu kadar eğlenceli hale getirir.


 
Özellikleri:

1 - Paslanmaz çelik, çift kenarlı bıçak dayanıklı ve uzun ömürlüdür.
2 - Hafif, ergonomik polipropilen sap
3 - Sol veya sağ el ile kullanımı uygundur.
4 - Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

 

* Pratik mutfak gereçlerinden biri olan domates ve sebze soyacakları, mutfakta yemek hazırlayanların en büyük destekçileri durumundadır. Zamandan tasarruf sağlayan özellikleri sayesinde günlük mutfak kullanımlarında vazgeçilmezlerdir.

* Hem kullanım alanları hem de boyutlarının giderek daha minimal hale gelmeleri onların saklama koşullarını ve pratikliklerine de hizmet eden bir durum oluşturmaktadır.

* Çeyizlik alışverişlerin ve ev hediyelik seçeneklerin de ilk sıralarında yer alan bu mutfak gereçlerini tek satın alabilir ya da setler halinde de satın alabilirsiniz. 

* Temizlenmesi ve bakımı oldukça kolay olan farklı renk seçenekleriyle domates ve kivi soyacak modelleri; her zevk ve beğeniye hitap etmektedir.

* Renk seçeneklerinin canlı ve belirgin olması mutfaktaki hazırlık aşamalarında soyulan sebze ve meyvelerin kabuklarıyla karışmasını engelleyip yanlışlıkla çöpe atılmalarının önüne geçen önemli bir özellikleridir.


Pratik mutfak gereçleri genelde manüel kullanımı olan basit ama bir o kadarda işlevsel ürünlerden oluşmaktadırlar. Göze çarpmayan küçük ebatlarda ama iş görmeleri adına da son derece ideal ürünlerdir. Tamamen kullanıcı temel ihtiyaçlarından doğan pratik mutfak gereçleri kullanışlı yapıları, kaliteli yapıları ve her zaman kullanıcı dostu işleyişleriyle mutfakların olmazsa olmazları arasındadırlar. 

 

Oxo Domates Soyacağı - Pratik Mutfak Aletleri - Soyacak
 

Toplam 0 yorum yapıldı


Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Yorumunuz icelendikten sonra yayınlanacaktır.
Sizde yorum yapın
Doğrulama Kodu
BENZER ÜRÜNLER
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.